Be safe, Breathe safe
0
Winkelmandje

Bezorging

Wanneer jij je bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een aankoopbevestiging. Wanneer je betaalt hebt via Ideal of één van de andere betaligsmogelijkheden die wij accepteren maken we jouw pakketje klaar gereed voor verzending. Als je op werkdagen voor 14 uur besteld = wordt jouw pakketje op dezelfde werkdag verzonden! Als je als betaalmethode kiest voor een bankoverschrijving wordt jouw bestelling verzonden op de dag dat wij jouw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven.

De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 per bestelling. We verzenden via PostNL,  altijd als een (brievenbus)pakket. Zodoende is er de mogelijkheid voor je om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt van PostNL.

Verzendkosten


De verzendkosten naar het buitenland zullen in het bestelproces automatisch worden aangepast aan het land. Hieronder vind je de indeling per land/ regio met de daarbij behorende verzendkosten:
• Tot een gewicht van 2 kg: € 9,80 België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden) en Zweden.
• € 12,60 voor de overige Europese Landen
• Internationaal en andere landen: verzendkosten op aanvraag 

Voor een spoedige en duidelijke efficiente bezorging van pakketjes naar landen buiten Nederland, vermelden we het telefoonnummer van de geadresseerde op het pakket. Vergeet daarom alsjeblieft niet het telefoonnummer in te vullen in Breathesafe.nl account.

Ander verzendadres


In je breathesafe account kan je desgewenst een ander verzend- of factuuradres aangeven.

Aangepaste verzend- en bezorgdagen


Tijdens en rond de feestdagen kunnen er wijzigingen in de verzend-en bezorgdagen zijn: